blank

Verksamhetschef till Sida vid Sidas konsulentstödda jour- och familjehemsvård

 

Beskrivning av tjänsten
Vi söker en engagerad verksamhetschef till Sida vid Sidas konsulentstödda jour- och familjehemsvård som vill vara med och driva och utveckla jour- och familjehemsvården inom Sida vid Sida. Som verksamhetschef kommer du att leda en av företagets viktigaste verksamhetsgrenar.

I dina arbetsuppgifter ingår personal- och verksamhetsansvar, att avtal och relevant lagstiftning följs, kvalitetssäkring, lönsamhet och budget. Som verksamhetschef har du daglig kontakt med uppdragsgivare, personal och placerade barn och ungdomar. Som stöd i din yrkesroll kommer du att ha företagets metodhandledare, kvalitetschef, utvecklingssamordnare och administratör. Ditt fokus som verksamhetschef är att arbeta mot uppsatta mål, följa upp resultat och att coacha och motivera dina medarbetare i att utvecklas och växa i sin yrkesroll.

Kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper
Vi söker dig som har en socionomexamen med minst 5 års erfarenhet från arbete i kommunal socialtjänst och gärna med inriktningen familjehemsvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i chefsbefattning.

Vi söker dig som har ett gott bemötande och en positiv människosyn. Du ser nya affärsmöjligheter och arbetar aktivt för att hitta nya uppdrag. Du är van att förhandla och att presentera företaget, våra olika tjänster och värderingar. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och har grundläggande datorvana. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort
B‐körkort fordras. Arbetet utgår från Stockholm men förutsätter resor främst i Stockholmsregionen och angränsande län.

Beskrivning av verksamheten

Sida vid Sidas konsulentstödda jour- och familjehemsvård erbjuder barn och ungdomar i åldrarna 0 till 20 år med varierande problematik, trygga boendeförhållanden i jour- och familjehem.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en flexibel organisation som lägger tonvikten på att tillsammans skapa ett positivt och lösningsfokuserat arbetsklimat där samarbete, respekt och professionalitet är några av våra viktigaste ledord. Vi är ett växande företag som fokuserar på ständig förbättring och därför vill vi attrahera sökanden som är intresserade av att utvecklas i sin yrkesroll.

Ansökan
Ansöker gör du via info@sidavidsida.se

Kontaktperson: Amela Cerimagic VD
Tfn:   073 – 250 97 02
amela.cerimagic@sidavidsida.se

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidareanställning 100 %. 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde snarast.
Förtroendearbetstid. Regelbunden beredskapstjänstgöring ingår.

Lön
Individuell lönesättning enligt kollektivavtal tillämpas.